Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ai venit pe taxiulcumiere.ro, un site de e-commerce ce comercializează produse apicole. Pentru a folosi acest site, trebuie să fiți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Accesând sau folosind site-ul, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți acest site.

 1. Descriere a site-ului Taxiulcumiere.ro este un site de e-commerce ce comercializează produse apicole. Produsele sunt prezentate pe site în mod clar, cu descrieri detaliate și fotografii, iar comenzile pot fi plasate prin intermediul telefonului sau prin email.
 2. Plasarea comenzilor Pentru a plasa o comandă, trebuie să ne contactați prin email sau telefon. Vă vom confirma comanda prin email sau telefon și vă vom oferi detalii privind prețul și timpul de livrare.
 3. Livrare Ne străduim să livrăm produsele cât mai rapid cu putință. Taxele de livrare și timpul de livrare vor fi comunicate înainte de plasarea comenzii.
 4. Plata Pentru moment, acceptăm doar plata ramburs la livrare.
 5. Retururi și rambursări Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele primite, ne puteți contacta prin email sau telefon pentru a solicita un retur și rambursare. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a primi instrucțiuni detaliate.
 6. Confidențialitate Respectăm confidențialitatea clienților noștri și nu vom divulga informațiile personale ale acestora către terțe părți.
 7. Limitarea răspunderii Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni apărute în conținutul site-ului. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele probleme legate de transport sau livrare a produselor.
 8. Modificări Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările aduse.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați taxiulcumiere.ro prin intermediul email-ului sau al numărului de telefon afișat pe site.

 1. Proprietatea intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și a materialelor de pe taxiulcumiere.ro, inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale și drepturile de proprietate asupra bazei de date, aparțin taxiulcumiere.ro. Utilizatorii nu au dreptul să copieze, reproducă, distribuie sau să utilizeze conținutul acestui site fără permisiunea scrisă a proprietarului.
 2. Legislația aplicabilă Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile în vigoare în România.
 3. Litigii Orice litigiu dintre utilizator și taxiulcumiere.ro va fi soluționat pe cale amiabilă în primă instanță. În caz contrar, litigiile vor fi soluționate în conformitate cu legea română, de către instanțele competente din România.

Acești termeni și condiții pot fi adaptați și modificați în funcție de nevoile specifice ale site-ului tău de e-commerce, însă aceasta este o bază bună de pornire. Asigură-te că îi informezi pe utilizatori cu privire la termenii și condițiile de utilizare a site-ului și că aceștia sunt de acord înainte de a plasa o comandă.

 1. Modificări ale termenilor și condițiilor Taxiulcumiere.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic termenii și condițiile de utilizare pentru a fi la curent cu eventualele modificări.
 2. Politica de confidențialitate Taxiulcumiere.ro respectă confidențialitatea datelor personale ale utilizatorilor și se angajează să le protejeze în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale (RGPD). Detaliile privind colectarea, prelucrarea și protejarea datelor personale ale utilizatorilor sunt reglementate de politica de confidențialitate a site-ului.
 3. Limitarea răspunderii Taxiulcumiere.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nicio pierdere, daună sau cheltuială suferită de utilizatori în urma utilizării sau imposibilității de a utiliza site-ul sau serviciile oferite de acesta. De asemenea, taxiulcumiere.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nicio pierdere, daună sau cheltuială cauzată de eventualele erori, omisiuni sau întârzieri în actualizarea sau furnizarea de informații.
 4. Forța majoră Taxiulcumiere.ro nu va fi responsabil pentru nicio neîndeplinire sau întârziere în îndeplinirea obligațiilor sale în cazul unor circumstanțe din afara controlului său rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, evenimente de forță majoră, războaie, tulburări civile, greve sau perturbări ale serviciilor de telecomunicații sau de energie.

Acești termeni și condiții au fost actualizați la data de 9 aprilie 2023 și sunt valabili începând de la această dată.

 1. Dispoziții finale Dacă orice dispoziție a acestor termeni și condiții este găsită a fi nevalidă sau neexecutabilă în orice jurisdiție, aceasta nu va afecta valabilitatea sau executabilitatea celorlalte dispoziții.

Utilizarea acestui site și a serviciilor oferite de taxiulcumiere.ro implică acceptarea de către utilizatori a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral dintre utilizator și taxiulcumiere.ro în ceea ce privește utilizarea site-ului și a serviciilor oferite de acesta și înlocuiesc orice alt acord sau înțelegere prealabilă între părți.

 1. Litigii și legi aplicabile Orice litigiu ce decurge din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdiției exclusive a instanțelor de judecată din România și va fi rezolvat conform legilor în vigoare din România.
 2. Contact Utilizatorii pot contacta taxiulcumiere.ro prin intermediul adresei de email sau a numărului de telefon afișate pe site. Orice întrebare, sugestie sau reclamație poate fi adresată prin aceste mijloace de contact.

Acești termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului taxiulcumiere.ro și reglementează utilizarea acestuia și a serviciilor oferite de către acesta. Prin utilizarea acestui site, utilizatorii sunt de acord cu respectarea acestor termeni și condiții. Taxiulcumiere.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă, iar utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic termenii și condițiile de utilizare pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

 1. Limite de vânzare Taxiulcumiere.ro își rezervă dreptul de a limita cantitatea de produse pe care un utilizator le poate cumpăra de pe site, precum și dreptul de a refuza orice comandă plasată de un utilizator.
 2. Proprietate intelectuală Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului taxiulcumiere.ro, inclusiv drepturile de autor, drepturile de marcă și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, aparțin taxiulcumiere.ro sau altor proprietari de drepturi și sunt protejate de legile de proprietate intelectuală aplicabile.

Utilizatorii nu au dreptul de a reproduce, copia, distribui sau utiliza în orice alt mod conținutul site-ului sau mărcile taxiulcumiere.ro fără acordul scris al acestuia.

 1. Notificări și comunicări Toate notificările și comunicările între utilizatori și taxiulcumiere.ro vor fi efectuate prin intermediul adresei de email sau a numărului de telefon furnizate de utilizatori sau prin intermediul mesajelor postate pe site.
 2. Interpretare și renunțare la drepturi Orice renunțare la drepturi sau interpretare restrictivă a acestor termeni și condiții nu va fi considerată o renunțare la drepturile sau interpretarea largă a acestora în viitor.

Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral dintre utilizator și taxiulcumiere.ro în ceea ce privește utilizarea site-ului și a serviciilor oferite de acesta și înlocuiesc orice alt acord sau înțelegere prealabilă între părți.

 1. Abuz și încălcări ale termenilor și condițiilor Utilizatorii sunt obligați să utilizeze site-ul și serviciile oferite de taxiulcumiere.ro în conformitate cu acești termeni și condiții și cu legile și reglementările aplicabile. Orice abuz sau încălcare a acestor termeni și condiții poate duce la suspendarea sau încetarea imediată a accesului utilizatorului la site sau la serviciile oferite de taxiulcumiere.ro, fără notificare prealabilă sau despăgubiri.
 2. Disponibilitatea site-ului și a serviciilor Taxiulcumiere.ro nu garantează disponibilitatea site-ului sau a serviciilor oferite de acesta în orice moment și nu va fi responsabil pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată de indisponibilitatea temporară sau permanentă a site-ului sau a serviciilor oferite de acesta.
 3. Modificări ale termenilor și condițiilor Taxiulcumiere.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic termenii și condițiile de utilizare pentru a fi la curent cu eventualele modificări.
 4. Dreptul de a refuza accesul Taxiulcumiere.ro își rezervă dreptul de a refuza accesul utilizatorilor la site sau la serviciile oferite de acesta, fără notificare prealabilă și fără a oferi nicio explicație.
 5. Legislația aplicabilă Acești termeni și condiții sunt guvernați și vor fi interpretati în conformitate cu legile în vigoare din România. Orice litigiu care apare între utilizatori și taxiulcumiere.ro va fi rezolvat în instanțele competente din România.

Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral dintre utilizator și taxiulcumiere.ro în ceea ce privește utilizarea site-ului și a serviciilor oferite de acesta și înlocuiesc orice alt acord sau înțelegere prealabilă între părți.